Bernie Ecclestone, fostul şef al Formulei 1, este acuzat de fraudă

Fostul şef al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a fost acuzat de fraudă pentru că nu a declarat autorităţilor fiscale britanice peste 400 de milioane de lire sterline, în active deţinute în străinătate, au anunţat luni procurorii, citaţi de Reuters.

229 afișări
Imaginea articolului Bernie Ecclestone, fostul şef al Formulei 1, este acuzat de fraudă

Serviciul de urmărire penală al Coroanei a declarat că Ecclestone, în vârstă de 91 de ani, se confruntă cu o acuzaţie de fraudă prin fals în declaraţii.

"Acest caz vine în urma unei investigaţii penale complexe şi la nivel mondial a Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul HMRC", a declarat Simon York, director la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Her Majesty's Revenue and Customs (HMRC).

Prima audiere în cazul său urmează să aibă loc la 22 august la Westminster Magistrates Court din Londra.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici