Bernie Ecclestone s-a căsătorit a treia oară. Cine este noua soţie a miliardarului - FOTO

Administratorul drepturilor comerciale ale Campionatului Mondial de Formula 1, Bernie Ecclestone, în vârstă de 81 de ani, s-a căsătorit cu brazilianca Fabiana Flosi, 35 de ani, acesta fiind al treilea mariaj al omului de afaceri britanic, informează presa internaţională.

4173 afișări
Imaginea articolului Bernie Ecclestone s-a căsătorit a treia oară. Cine este noua soţie a miliardarului - FOTO

Bernie Ecclestone (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit The Sun, ceremonia a avut loc în secret, în urmă cu două săptămâni, la cabana lui Ecclestone din staţiunea elveţiană Gstaad.

Bernie Ecclestone şi Fabiana s-au cunoscut în 2009, la Marele Premiu de Formula 1 al Braziliei, unde viitoarea sa soţie era prezentă în calitate de vicepreşedinte de marketing. Ei s-au logodit în luna aprilie.

Ecclestone a mai fost căsătorit de două ori, mai întâi în anii '50, cu Ivy Bamford, cu care are o fiică (Deborah), apoi timp de 24 de ani (1985-2009) cu fostul model croat Slavica Radici, cu care are două fete (Tamara şi Petra). Slavica şi cele două fiice ale sale se aflau la Los Angeles în momentul căsătoriei lui Ecclestone cu Fabiana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici