Bianca Andreescu a donat o rachetă semnată pentru o strângere de fonduri în lupta împotriva COVID-19

  • Bianca Andreescu a decis să ajute în lupta contra virusului COVID-19.
  • Astfel, jucătoarea canadiană de origine română a donat o rachetă de tenis semnată unei societăţi filantropice.
  • Mai multe personalităţi din lumea tenisului au făcut donaţii, precum şi Simona Halep.
181 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu a donat o rachetă semnată pentru o strângere de fonduri în lupta împotriva COVID-19

Sursa foto: Profimedia

Toţi cei ce vor dona vor avea o şansă de a câştiga racheta Biancăi Andreescu.

„Familie/Prieteni/Fani! Donez o rachetă semnată pentru athletesrelief.org, pentru a ajuta în aceste momente dificile. Puteţi dona pentru o şansă de a o câştiga, iar toate veniturile se duc direct la Fondul Covid-19 al CDP. Vă rog să donaţi dacă puteţi, 25 de dolari ajută mult”, a scris Bianca Andreescu pe contul ei de Instagram.

Mai multe personalităţi din lumea tenisului au făcut donaţii, iar Simona Halep este una dintre ele. Campioana nostră a anunţat că va dona o sumă de bani pentru dotarea spitalelor din Constanţa şi Bucureşti unde sunt tratate persoanele infectate cu virusul COVID-19.

„Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi”, a fost mesajul transmis de Halep pe reţelele de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici