Bianca Andreescu a urcat 6 poziţii în clasamanetul WTA: Cum o poate depăşi pe Simona Halep

Bianca Andreescu (19 ani, nr. 15 WTA) a reuşit o performanţă extraordinară la US Open 2019. Jucătoarea din Canada de origine română s-a calificat, marţi dimineaţă, 3 septembrie, în sferturile de finală, după o victorie în faţa americancei Taylor Townsend (23 ani, nr. 93 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-2.

1267 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu a urcat 6 poziţii în clasamanetul WTA: Cum o poate depăşi pe Simona Halep

Bianca Andreescu o poate depăşi pe Simona Halep în clasamentul WTA

În acest moment, Bianca a urcat 6 poziţii în clasamentul WTA, pana pe locul 9, cu 3.265 de puncte. Însă, în cazul în care sportiva din Canada va câştiga turneul de Grand Slam, va ajunge pe locul 4 în ierarhia mondială, poziţie care este ocupată în acest moment de Simona Halep.

Fostul lider mondial are 4.803 puncte, iar Bianca Andreescu ar ajunge la 4.835 de puncte.

Până la meciul decisiv, sportiva de 19 ani mai are de jucat două meciuri. Iar următorul este cel din sferturile de finală ale competiţiei, în care Andreescu o va întâlni pe Elise Martens, locul 25 WTA şi campioană la Qatar Total Open.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici