Bianca Andreescu, jucătoarea din Canada cu origini româneşti, s-a calificat în sferturi la turneul Indian Wells

Bianca Andreescu continuă parcursul impecabil în noul sezon. Sportiva din Canada, cu origini româneşti, s-a calificat în sferturile turneului de la Indian Wells, după ce a trecut în optimi de jucătoarea Qiang Wang, scor 7-5, 6-2.

472 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu, jucătoarea din Canada cu origini româneşti, s-a calificat în sferturi la turneul Indian Wells

Bianca Andreescu s-a calificat în sferturi la turneul Indian Wells

După acest rezultat, Bianca Andreescu a ajuns la 21 de victorii în 24 de meciuri, în 2019. Ea a pierdut doar trei partide în acest an, de fiecare dată în decisiv. Un alt lucru pozitiv în urma reuşitei sale, în faţa favoritei numărul 18, Qiang Wang, este că Bianca a reuşit să intre, în premieră în cariesa ei, între primele 50 de jucatoare din lume.

Ce se va întâmpla în continuare, dacă va urca şi mai mult în clasamentul WTA, se va decide în funcţie de evoluţiile sportivei de 18 ani la Indian Wells.

În sferturile de finală, Bianca va avea o misiune extrem de dificilă: o va întâlni pe învingătoarea disputei Kiki Bertens - Garbine Muguruza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici