Bicfalvi, impus de Becali noul căpitan al Stelei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, luni, că l-a numit pe mijlocaşul Eric Bicfalvi noul căpitan al echipei, în locul lui Cristian Tănase, "vicecăpitani" urmând să fie portarul Ciprian Tătăruşanu şi fundaşul Florin Gardoş.

19 afișări
Imaginea articolului Bicfalvi, impus de Becali noul căpitan al Stelei

Bicfalvi, impus de Becali noul căpitan al Stelei (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"I-am zis lui Tănase că nu poate fi căpitan. Căpitan la Steaua va fi Bicfalvi. Şi Tătăruşanu. Astea sunt hotărârile luate de mine. Bicfalvi e un jucător valoros şi m-am gândit să-l motivez, să-l fac rău. Şi ca să fie rău, i-am dat banderola", a spus Becali.

Becali a precizat însă că nu este supărat pe fostul căpitan stelist, Cristian Tănase. "Tănase şi-a dat viaţa, ieri, pe teren, dar nu putea să şi care pianul, să şi cânte la el. Brandan nu ţinea de niciun picior al pianului. El voia să cânte el la pian. Atunci, ce să facă Tănase de unul singur? A încercat, dar nu avea ajutor", a explicat el.

Becali a precizat că următorii căpitani ai Stelei, după Bicfalvi, vor fi portarul Ciprian Tătăruşanu şi fundaşul Florin Gardoş. Finanţatorul a luat această decizie după ce tehnicianul Marius Lăcătuş a demisionat în urma înfrângerii suferite duminică seară de Steaua, scor 0-3, cu FC Braşov, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici