Bidonul de Aur 2011: Diego Milito câştigător, Mutu nominalizat

Premiul Bidonul de Aur 2011 a fost atribuit, în cadrul emisiunii Catersport de la Radio2, atacantului formaţiei Internazionale Milano, Diego Milito, la titlul pentru "dezamăgirea anului" fiind nominalizat şi Adrian Mutu, informează presa italiană.

264 afișări
Imaginea articolului Bidonul de Aur 2011: Diego Milito câştigător, Mutu nominalizat

Bidonul de Aur 2011: Diego Milito câştigător, Mutu nominalizat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Milito a fost eroul triplei istorice din 2010 pentru Inter, cu un gol decisiv pentru titlu, un gol în finala Cupei Italiei şi o dublă în finala Ligii Campionilor. Însă din cauza accidentărilor dese, el şi-a pierdut din eficacitate, iar în acest an nu s-a mai remarcat printre golgheterii Italiei.

Milito îi succede brazilianul Adriano, câştigător al acestui premiu în 2010, 2006 şi 2007. Îm 2009 câştigător a fost Felipe Melo, iar în 2008 Rocardo Quaresma.

Adrian Mutu a ocupat locul 9, ultimul loc revenindu-i lui Santiago Silva.

Clasarea celor 10 nominalizaţi a fost următoarea: Milito, Amauri, Krasic, Felipe Melo, Toni, Forlan, Zarate, Eduardo, Mutu şi Santiago Silva.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici