Bilanţ tragic pentru Becali: 65 de transferuri în patru ani, zero trofee

Absenţa performanţelor din ultimii patru ani în Ghencea are o explicaţie clară şi în strategia echipei conduse de Gigi Becali. Odată cu plecarea cuplului Olăroiu - MM Stoica, factorul de echilibru al echipei, patronul a căutat performanţa imediată, investind sume imense în jucători, potrivit www.prosport.ro

15 afișări
Imaginea articolului Bilanţ tragic pentru Becali: 65 de transferuri în patru ani, zero trofee

Bilanţ tragic pentru Becali: 65 de transferuri în patru ani, zero trofee! (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Steaua caută un titlu de campioană de patru ani şi este foarte posibil ca nici în vara lui 2011 să nu-l găsească.

Din 2006, de la ultima performanţă similară, Gigi Becali a investit enorm, aproape în fiecare vară sau iarnă, dar, din păcate, strategia sa a fost una megalomană. În acest mod s-a ajuns ca în ultimele patru sezoane, Steaua să transfere 65 de jucători, foarte puţin dintre aceştia confirmând. Bineînţeles, lipsa de răbdare a patronului cu fotbaliştii aduşi fiind unul dintre principalele impedimente.

Dintre aceste 65 de nume, două se remarcă în mod special. Elton Xavier Gomes şi Dayro Moreno. Brazilianul a fost adus ca mare vedetă de Mihai Stoica, în primăvara lui 2007, dar n-a reuşit să rămână în Ghencea decât trei luni. Pentru micuţul mijlocaş, Becali a plătit aproape două milioane de euro.

Citeşte mai multe despre bilanţul tragic pentru Becali pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici