Bild: Gareth Bale l-a eclipsat total pe Cristiano Ronaldo

Prea europeană titrează că fotbalistul galez, Gareth Bale, a fost cel mai bun jucător al echipei Real Madrid în victoria de miercuri seară, cu Manchester City, scor 1-0, în semifinalele Ligii Campionilor. Finala Atletico Madrid-Real Madrid se va juca pe 28 mai, la Milano.

1193 afișări
Imaginea articolului Bild: Gareth Bale l-a eclipsat total pe Cristiano Ronaldo

Bild: Gareth Bale l-a eclipsat total pe Cristiano Ronaldo (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Real Madrid s-a calificat miercuri seară în finala Ligii Campionilor după ce a învins, pe teren propriu, formaţia engleză, Manchester City, scor 1-0. Presa europeană scrie că fotbalistul galez, Gareth Bale, a fost de departe cel mai bun jucător al echipei antrenate de Zinedine Zidane.

"Bale a ajutat-o pe Real Madrid să joace încă o finală de Liga Campionilor. Fotbaliştii de la Real Madrid le-au dat celor de la Atletico palariile, paltoanele, le-au strâns mâinile, le-au mulţumit pentru vizită şi i-au trimis acasă, fiind cu gândul deja la finala cu Atletico Madrid", a fost comentariul englezilor de la Daily Mail.

"Galezul Gareth Bale o duce pe Real Madrid pe drumul către al 11-lea trofeu de Liga Campionilor. Se anunţă un derby fierbinte cu Ateltico Madrid. Cristiano Ronaldo a fost eclipsat total de Gareth Bale", au scris nemţii de la Bild.

"Madrid, capitala Europei. Real Madrid îşi va întâlni vecina din oraş, pe Atletico Madrid, echipă pe care a mai învins-o şi în finala din 2014. Cu un Cristiano Ronaldo absent, Gareth Bale a preluat frâiele Realului şi a creat faza din care s-a marcat golul.", au titrat francezii de la L'Equipe.

"Derby la Milano. Simeone va avea parte de o revanşă după după meciul din 2014. Madrid este capitala fotbalului în acest an.", a scris Gazzetta dello Sport, amintind şi de finala Ligii Campionilor din 2014, când Real Madrid a învins-o pe Atletico Madrid cu 4-1, după un meci care a avut nevoie de prelungiri.

"Gareth Bale s-a eliberat de umbra lui Cristiano Ronaldo. Un autogol al lui Fernando a asigurat finala pentru Real Madrid. Absenţa lui Silva a fost cheia în echipa Mancehster City, iar Zinedine Zidane a avut încredere în Jese în cel mai important joc, sunt de părere jurnaliştii cotidianului englez, Daily Mirror.

ESPN: "Bale a arătat calea, a fost cel mai bun atacant de pe teren. Real Madrid a fost mai puternică şi mai periculoasă în ambele jocuri. Pentru Atletico Madrid, se anunţă o revanşă după finala pierdută în 2014."

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici