Bilete cu preţuri între 10 şi 100 de lei la meciul Rapid - Dinamo

Tichetele de intrare la partida Rapid - Dinamo, programată, sâmbătă, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, în cadrul etapei a IX-a a Ligii I, se comercializează cu preţuri cuprinse între 10 şi 100 de lei.

84 afișări
Imaginea articolului Bilete cu preţuri între 10 şi 100 de lei la meciul Rapid - Dinamo

Bilete cu preţuri între 10 şi 100 de lei la meciul Rapid - Dinamo (Imagine: Toni Salabasev/Mediafax Foto)

Preţurile biletelor sunt următoarele: peluză - 10 lei, tribuna a II-a - 15 lei; tribuna I - 20 de lei; tribuna 0 - 50 de lei şi tribuna oficială - 100 de lei. Tichetele pot fi achiziţionate online începând de astăzi prin intermediul site-ului www.eventim.ro.

Din motive de siguranţă, impuse de Jandarmeria Capitalei, clubul Rapid va pune în vânzare pentru această partidă doar 4.000 de bilete. FC Dinamo va primi pentru acest meci, vineri, 200 de bilete pentru suporterii proprii.

Echipa Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21.00, pe Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici