Biletele puse în vânzare pentru meciul CFR Cluj - FCSB s-au EPUIZAT

CFR Cluj a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că biletele puse în vânzare pentru meciul cu FCSB, din Liga 1, s-au epuizat.

348 afișări
Imaginea articolului Biletele puse în vânzare pentru meciul CFR Cluj - FCSB s-au EPUIZAT

Biletele puse în vânzare pentru meciul CFR Cluj - FCSB s-au EPUIZAT

"E oficial! Toate biletele pentru meciul CFR Cluj - FCSB s-au epuizat. Clubul CFR 1907 Cluj vă roagă să veniţi din timp la stadion pentru a evita aglomeraţia de la porţile de acces. Porţile se vor deschide începând cu ora 19:00. De asemenea, recomandăm fanilor să îşi achiziţioneze pelerine de ploaie deoarece accesul pe stadion cu umbrele este strict interzis! Vă mulţumim!", se precizează în comunicat.

Partida CFR Cluj - FCSB se va disputa joi, de la 21:00, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, în etapa a 11-a a Ligii 1.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici