Billie Jean King Cup. Gabriela Ruse a câştigat primul punct pentru România şi a reaprins speranţele

  • Gabriela Ruse a câştigat primul meci al României din disputa cu Italia din Billie Jean King Cup.
  • A fost a treia partidă a confruntării dintre România şi Italia, din play-off-ul Billie Jean King Cup, la tenis feminin.
  • Italia conduce acum cu 2-1 şi urmează un alt meci de simplu.
195 afișări
Imaginea articolului Billie Jean King Cup. Gabriela Ruse a câştigat primul punct pentru România şi a reaprins speranţele

Billie Jean King Cup. Gabriela Ruse a câştigat primul punct pentru România şi a reaprins speranţele

Gabriela Ruse a pierdut fără drept de apel primul set al întâlnirii cu Jasmine Paolini, pierzând cu 6-1, deşi a avut şi 4 mingi de break, pe care care nu le-a fructificat.

Setul secund l-a început mult mai bine şi, chiar dacă a făcut trei duble greşeli, a servit slab cu primul şi a ratat două mingi de set, s-a impus în cele din urmă cu 6-3 şi a retrezit speranţele suporterilor români.

În decisiv, Ruse a jucat în aceaşi notă, cu duble greşeli şi primul serviciu mai slab, însă a continuat game-urile mai eficient şi a câştigat de două ori pe serviciul adversarei, ducând setul la 4-1, după ce a salvat şi două mingi de break în game-ul 2. În game-ul 6 şi-a cedat serviciul, însă l-a recuperat imediat şi a dus scorul la 5-2, servind pentru meci.

Din păcate, nu a reuşit să valorifice serviciul, cedându-l după ce a ratat şi o minge de meci, după care Paolini a recuperat şi s-a apropiat la 5-4.

Gabriela Ruse a reuşit în cele din urmă să îşi valorifice serviciul, câştigând setul cu 6-4 şi implicit şi meciul

Pentru a câştiga partida la general, România mai trebuie să câştige încă un meci la simplu şi unul la dublu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici