Black Friday în fotbal: Reduceri de până la 40 la sută la articolele cu însemnele Universităţii Cluj

Oficialii clubului Universitatea Cluj au decis să reducă cu până la 40 la sută toate articolele cu însemnele clubului cu ocazia Black Friday, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al grupării ardelene.

63 afișări
Imaginea articolului Black Friday în fotbal: Reduceri de până la 40 la sută la articolele cu însemnele Universităţii Cluj

Black Friday în fotbal: Reduceri de până la 40 la sută la articolele cu însemnele Universităţii Cluj (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Astfel, toate produsele cu însemnele Universităţii Cluj din magazinul oficial din Iulius Mall vor fi reduse, vineri, începând cu cele din colecţia originală Erima şi până la articolele promoţionale.

După disputarea a 14 etape din Liga I, Universitatea Cluj ocupă locul 14, cu 13 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici