Blaz Sliskovic: Vasluiul nu a demonstrat că poate să dea trei goluri

Antrenorul echipei Unirea Alba Iulia, Blaz Sliskovic, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea de la Vaslui, scor 0-3, că formaţia sa nu merita să piardă la o asemenea diferenţă de goluri, pentru că FC Vaslui nu a demonstrat că poate să dea trei goluri.

20 afișări
Imaginea articolului Blaz Sliskovic: Vasluiul nu a demonstrat că poate să dea trei goluri

FC Vaslui - Unirea Alba Iulia, scor 3-0, în Liga I (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Echipa mea nu merita să piardă cu 3-0, pentru că Vasluiul nu a demonstrat că poate să dea trei goluri. Noi am jucat mai bine în primele 45 de minute, Vasluiul neavând nicio ocazie, în timp ce noi am avut una sau două faze foare periculoase. Ce s-a întâmplat în a doua repriză pot să ştie numai jucătorii. Vreau să îi felicit pe jucătorii adverşi, pentru că au meritat victoria, însă mă gândesc că rezultatul trebuia să fie altul. Şansele noastre de evitare a retrogradării au scăzut. Am venit la Vaslui să jucăm pentru a obţine un rezultat pozitiv. Mai sunt nouă etape şi mai sperăm, dar numai dacă jucăm cum am jucat la Vaslui în prima repriză", a spus Sliskovic.

Echipa FC Vaslui a învins, sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Unirea Alba Iulia, scor 3-0 (0-0), într-un meci din cadrul etapei a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici