Bob Bryan şi Mike Bryan şi-au anunţat retragerea din tenis la finalul sezonului 2020

Bob Bryan (41 de ani; SUA) şi Mike Bryan (41 de ani; SUA), cei mai cunoscuţi fraţi din tenisul mondial şi care formează unul dintre cele mai titrate cupluri din istoria ATP, au anunţat că se vor retrage. Sezonul 2020 va fi ultimul din cariera lor, după cum a declarat chiar Bob.

66 afișări
Imaginea articolului Bob Bryan şi Mike Bryan şi-au anunţat retragerea din tenis la finalul sezonului 2020

Bob Bryan şi Mike Bryan şi-au anunţat retragerea din tenis la finalul sezonului 2020

Decizia a fost luată după turneul de Mare Şlem de la US Open. Oboseala şi uzura ar fi motivele retragerii; aspectele au dus şi la încheierea sezonului 2019 după competiţia din SUA. ”Mike şi cu mine am ales să încheiem sezonul 2019 după US Open, chiar dacă ştiam că avem toate şansele să ne calificăm la Turneul Campionilor. După lungi discuţii, am decis că ar fi de preferat să ne odihnim şi să ne întărim corpurile în vederea sezonului 2020, care va fi ultimul pentru noi în circuitul ATP.” , a precizat Bob Bryan într-un comunicat.

Bob şi Mike Bryan au început să evolueze în competiţiile de profesionişti din 1995. Din acel moment, au cucerit nu mai puţin de 16 trofee de Mare Şlem (Australian Open de şase ori, Roland Garros de două ori, Wimbledon de trei ori şi US Open de cinci ori), din totalul de 118. De asemenea, au câştigat 39 de turnee ATP Masters şi au cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice din 2012.

Cei doi fraţi au terminat 10 sezoane pe primul loc al clasamentului ATP de dublu şi au ocupat prima poziţie timp de 438 de săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici