Bogdan Andone, despre Alibec şi Budescu: Ar merita şi ar face un cuplu util şi la naţională

Antrenorul formaţiei Astra Giurgiu, Bogdan Andone, a venit în ajutorul selecţionerului echipei naţionale a României, Cosmin Contra. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani îi propune pe Constatin Budescu şi Denis Alibec la prima reprezentativă.

70 afișări
Imaginea articolului Bogdan Andone, despre Alibec şi Budescu: Ar merita şi ar face un cuplu util şi la naţională

Bogdan Andone, despre Alibec şi Budescu: Ar merita şi ar face un cuplu util şi la naţională

"Budi este un jucător important, un jucător care face diferenţa. Împreună cu Denis Alibec face un cuplu letal. Ei se simt foarte bine împreună şi cred că ar merita şi ar face un cuplu util şi la naţională, un cuplu imprevizibil şi împreună ar putea destabiliza orice apărare, indiferent că ar juca 10-15-20 de minute sau o repriză.

Cred că cei doi ne-ar putea ajuta, pentru că se simt foarte bine, se găsesc cu ochii închişi, îşi creează practic din nimic acţiuni de gol când au inspiraţie. Cred cu tărie că, dacă vor fi convocaţi, ne vor ajuta cu siguranţă în dubla cu Suedia şi Spania", a spus Bogdan Andone.

Constantin Budescu nu a mai jucat la echipa naţională din septembrie 2018, de la meciul România - Muntenegru, scor 0-0. Atunci a intrat în minutul 68, în locul lui Alexandru Mitriţă. Mijlocaşul de 30 de ani are 15 selecţii şi 5 goluri pentru prima reprezentativă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici