Bogdan Burcea răbufneşte la adresa selecţionerului Tomas Ryde: Am lucrat cu el şi nu mi-a inspirat încredere niciodată

Antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea, răbufneşte la adresa selecţionerului Ryde. Tehnicianul oltencelor, câştigător al Cupei EHF în 2018, a lansat un atac la adresa selecţionerului suedez.

95 afișări
Imaginea articolului Bogdan Burcea răbufneşte la adresa selecţionerului Tomas Ryde: Am lucrat cu el şi nu mi-a inspirat încredere niciodată

Bogdan Burcea răbufneşte la adresa selecţionerului Tomas Ryde: Am lucrat cu el şi nu mi-a inspirat încredere niciodată

Burcea spune că îl cunoaşte pe tehncianul nordic şi din punct de vedere profesional nu a avut niciodată încredere în acesta. Antrenorul oltean consideră că sunt destui tehnicieni români care pot antrena echipa naţională, care ar fi putut obţine mai mult la Mondialul din Japonia. Consideră că străinii au beneficiat de mult mai multă încredere şi mai mult suport financiar din partea FRH decât antrenorii români.

”Am încredere mare în colegii mei, sunt mulţi care ar putea antrena echipa naţională. Sunt şi cei cu experienţă, sunt şi cei din noul val. Mulţi dintre noi am demonstrat, dar e important să avem acelaşi suport şi aceeaşi remuneraţie precum selecţionerii străini. Eu nu m-aş duce niciodată pe 1 leu la naţională, când ştiu că Ryde a primit 10 lei.

Nu am nimic cu antrenorii străini, sunt mulţi pe care i-am cunoscut şi au mare valoare, precum Olivier Krumbholz, Jan Pytlick, Ulrik Wilbek şi alţii, oameni de calibru. Am lucrat şi eu cu Ryde şi nu mi-a inspirat niciodată încredere, iar echipa naţională putea realiza mai mult la acest turneu final. A fost şi Marin Ambros, care a plecat cu un sac de bani şi nu a făcut nimic pentru România. Ce să simtă aceşti antrenori pentru echipa naţională? Ryde nici nu-şi găseşte inima, ca să ducă mâna la ea!”, a spus Bogdan Burcea pentru ProSport.

În urmă cu câţiva ani, Bogdan Burcea a fost unul dintre secunzii lui Gheorghe Tadici la naţionala României, alături de Florin Pera, actualul antrenor al campioanei, HCM Rm. Vâlcea.

Naţionala României a suferit 3 înfrângeri drastice la Mondialul din Japonia, cu Spania, Rusia şi Suedia, mai având doar obiectivul de a evita ultimul loc în grupa principală, în urma jocului de miercuri, cu Japonia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici