Bogdan Mitrea, convocat în locul lui Goian pentru meciul cu Finlanda

Selecţionerul Victor Piţurcă l-a convocat pentru meciul cu Finlanda pe fotbalistul echipei FC Viitorul, Bogdan Mitrea, în locul lui Dorin Goian, care s-a accidentat la partida cu Ungaria, terminată la egalitate, sâmbătă, scor 1-1.

91 afișări
Imaginea articolului Bogdan Mitrea, convocat în locul lui Goian pentru meciul cu Finlanda

Bogdan Mitrea (Imagine: George Filip/ Mediafax Foto)

La meciul cu Ungaria, Goian a suferit o leziune fibrilară la muşchiul peronier lung stâng şi a devenit indisponibil pentru partida de marţi, din Finlanda, informează frf.ro.

Pe de altă parte, Lucian Sânmărtean a fost înlocuit în minutul 66 după ce a suferit o contractură la ischiogambierii de la coapsa stângă, iar staful medical al echipei naţionale va depune toate eforiturile pentru a-l recupera până la următorul joc.

Alţi doi "tricolori" care au suferit accidentări minore sunt Dragoş Grigore (traumatism tendoane extensori) şi Alexandru Maxim (contuzie genunchi).

Delegaţia României va pleca duminică, la 16.30, la Helsinki unde va juca împotriva naţionalei Finlandei marţi, de la ora 21.45, în grupa F a preliminariilor Euro-2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici