Bogdan Stancu: Îi mulţumesc lui Sânmărtean pentru cele două pase de gol. Sânmărtean: Am reuşit o victorie preţioasă pentru noi

Atacantul naţionalei României, Bogdan Stancu, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu Finlanda, scor 2-0, că îi mulţumeşte lui Lucian Sânmărtean pentru cele două pase de gol.

303 afișări
Imaginea articolului Bogdan Stancu: Îi mulţumesc lui Sânmărtean pentru cele două pase de gol. Sânmărtean: Am reuşit o victorie preţioasă pentru noi

Bogdan Stancu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am întâlnit o echipă foarte bună, puternică fizic, masivă. Prima repriză nu a fost prea bună, dar în partea a doua am jucat cu mai multe dorinţă, am reuşit să înscriem şi suntem fericiţi pentru victorie. Sânmărtean este un jucător foarte bun şi îi mulţumesc pentru cele două pase de gol. Selecţionerul nu ne-a spus nimic despre vreo plecare de la naţională, dar cred că va rămâne alături de noi", a spus Stancu la TVR 1.

Bogdan Stancu a marcat în minutele 54 şi 83 din pasele lui Lucian Sânmărtean.

Sânmărtean: Am reuşit o victorie preţioasă pentru noi

Mijlocaşul Lucian Sânmărtean a declarat, marţi seară, că România a reuşit o victorie importantă şi preţioasă cu Finlanda, scor 2-0, în preliminariile Euro-2016.

"Am făcut o partidă bună şi am obţinut puncte importante pentru noi. Am reuşit o victorie importantă, preţioasă pentru noi. Ne bucurăm şi sper să continuăm pe acelaşi drum. A fost un meci important şi delicat pentru noi", a spus Sânmărtean.

Reprezentativa României a învins, marţi, la Helsinki, cu scorul de 2-0 (0-0), selecţionata Finlandei, în etapa a treia a grupei F de calificare la Euro-2016, în care ambele goluri au fost marcate de Bogdan Stancu şi "tricolorii" au evoluat cu un jucător în plus din minutul 56.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici