Bogdan Vintilă, antrenor FCSB: Am trecut foarte bine peste perioada slabă. Suntem în top

Bogdan Vintilă a reuşit rezultate foarte bune pe banca echipei FCSB şi a vorbit despre acest aspect după meciul cu Craiova (scor 2-0), ultimul din acest an. Tehnicianul a precizat că jucătorii au cele mai mari merite pentru realizările de după venirea lui.

178 afișări
Imaginea articolului Bogdan Vintilă, antrenor FCSB: Am trecut foarte bine peste perioada slabă. Suntem în top

Bogdan Vintilă, antrenor FCSB: Am trecut foarte bine peste perioada slabă. Suntem în top

FCSB termină anul pe locul 3 în Liga 1 şi poate urca pe locul 2, dacă îşi câştigă meciul restant cu FC Voluntari. „Mă bucur că am reuşit să trecem peste acea perioadă slabă, de când am fost numit antrenor, şi că am câştigat în faţa fanilor, care au venit într-un număr foarte mare azi cu Craiova.

După meciul cu Gaz Metan (n.r.: scor 0-4), când am zis că am văzut lucruri bune, eu aveam o viziune, vedeam ceva la jucătorii mei. Trebuia să îi pregătesc pentru un meci de cupele europene, la acel moment. Ei erau atenţi la ceea ce spuneam. Mulţi oameni credeau că nu ştiu ce vorbesc, poate că aveau dreptate, dar nu înţelegeau ce voiam să transmit cu adevărat. Eu trebuie să îi calmez sau să îi enervez pe jucători în funcţie de anumite aspecte. Sunt mulţumit că m-au ascultat, că au revenit în top. Au realizat lucruri extraordinare. Sunt foarte bucuros.

Ei vin după zeci de meciuri cu miză, de aceea poate nu am stat foarte bine în a doua repriză cu Craiova.” , a declarat Bogdan Vintilă la Telekom Sport, care a recunoscut că Universitatea Craiova l-a surprins în prima parte:

„Consider că din punct de vedere al sistemului de joc au venit cu ceva nou, dar am schimbat sistemul din mers. Îi felicit pe jucători că au interpretat bine ce le-am zis. Am încercat să ’ucidem’ jocul în partea a doua.”.

Bogdan Vintilă a adunat 18 meciuiri pe banca FCSB-ului: a câştigat 13, a făcut două egaluri şi a înregistrat trei eşecuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici