Bogdan Vintilă nu pleacă de la FCSB. Anunţul lui Gigi Becali

  • Gigi Becali a anunţat că Bogdan Vintilă este noul antrenor al echipei a doua a FCSB-ului.
  • Toni Petrea este noul antrenor al echipei FCSB.
  • FCSB nu a câştigat niciun meci de la reluarea Ligii 1.
545 afișări
Imaginea articolului Bogdan Vintilă nu pleacă de la FCSB. Anunţul lui Gigi Becali

Bogdan Vintilă nu pleacă de la FCSB FOTO George Fluster/Mediafax

Bogdan Vintilă a fost înlocuit pe banca FCSB-ului cu antrenorul Toni Petrea, fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf. Cu toate acestea, Vintilă nu s-a despărţit definitiv de roş-albaştri.

Gigi Becali a anunţat că Vintilă va fi noul antrenor al echipei a doua a FCSB-ului. „Bogdan Vintilă a văzut interviul meu, a zis că da. A acceptat la echipa a doua. A zis ca vine şi el să îşi ia la revedere, să mulţumească jucătorilor. O să fie momente de emoţie”, a spus Becali, potrivit sport.ro.

De la reluarea fotbalului, FCSB, cu Vintilă pe bancă, a câştigat doar dubla cu Dinamo din semifinalele Cupei României. În play-off, FCSB a înregistrat 3 înfrângeri (CFR Cluj-FCSB 1-0, Astra-FCSB 3-2 şi Universitatea Craiova-FCSB 2-1) şi două remize (FCSB-Gaz Metan Mediaş 2-2 şi FCSB-Botoşani 1-1). 

FCSB ocupă locul 5 în clasament, cu 28 de puncte, la 13 puncte distanţă de locul 1, ocupat de Universitatea Craiova. Toni Petrea va debuta pe banca FCSB-ului, sâmbătă, 18 iulie, de la ora 21:00, în meciul cu CFR Cluj, jucat pe teren propriu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici