Boloni l-a învins pe Răzvan Lucescu într-un amical în Olanda. Royal Antwerp - PAOK Salonic 3-1

După ce a învins FCSB-ul, Răzvan Lucescu şi elevii săi au înfruntat Antwerp, formaţia pregătită de Ladislau Boloni. Belgienii s-au impus în Olanda, scor 3-1, la capătul unei partide în care Lucescu Jr şi-a menajat vedetele şi le-a dat credit jucătorilor care în general ocupă un loc pe bancă.

98 afișări
Imaginea articolului Boloni l-a învins pe Răzvan Lucescu într-un amical în Olanda. Royal Antwerp - PAOK Salonic 3-1

Boloni l-a învins pe Răzvan Lucescu într-un amical în Olanda. Royal Antwerp - PAOK Salonic 3-1

Daniel Opare, fundaş ghanez adus în această vară de la Augsburg, a deschis scorul pentru Antwerp în minutul 16, cu un şut superb de la 25 de metri. PAOK a replicat destul de rapid, Lazaros Lamprou reuşind să egaleze în minutul 33, cu o execuţie la fel de spectaculoasă. Antwerp a revenit în ofensivă, iar băieţii lui Boloni au preluat din nou conducerea în finalul reprizei. Jonathan Bolingi a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută de Sambou Yatabaré. Antwerp s-a desprins în minutul 59, când William Owusu a punctat pentru 3-1, din pasa lui Rodrigues.

Royal Antwerp - PAOK Salonic 3-1

Echipele folosite:

Antwerp: Bolat (Teunckens 70) - Haremans (Jaadi 70), Arslanagic, Matheus, Opare (Ghandri 70) - Yatabare, Haroun, Windecker (Bernier 81) - Owusu, Bolingi (Nazaryna 70), Rodrigues (Niangadou 81)
PAOK: Rey (Glykos 46) - Kitsiou, Khacheridi, Malezas, Balogiannis - Charisis, Shakhov - Jaba (Lyratzis 75), Warda (Limnios 75), Lamprou - Mystakidis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici