Boloni riscă închisoarea!

Tehnicianul Ladislau Boloni riscă închisoarea pentru încălcarea procedurii antidoping după ce împiedicat un reprezentat al comisiei împotriva dopajului să controleze mai mulţi jucători de la Standard Liege, informează site-ul rtlinfo.be.

16 afișări
Imaginea articolului Boloni riscă închisoarea!

Boloni riscă închisoarea! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Instanţele antidoping flamande au depus o plângere după ce Boloni, la încheierea meciului cu La Gantoise, scor 1-2, din 21 noiembrie 2009, l-a bruscat şi ameninţat pe un reprezentant al departamentului de Cultură, Tineret, Sport şi Media al Comunităţii flamande. "Jucătorii Carcela, Felipe şi Cyriac urmau să fie testaţi antidoping. Însă când Geert Bocqué a intrat în vestiar, în conformitate cu procedura, un Boloni furios l-a scos afară", scrie sursa citată.

"Gesticulând puternic şi urlând, el mi-a dat de înţeles că trebuie să plec din vestiar. M-a prins de braţ, m-a împins în direcţia uşii şi mi-a spus: «Dacă nu ieşi, te lovesc»", a declarat Bocqué în cotidianul La Dernière-Heure.

Chair dacă aceste controale antidoping au avut loc la puţin timp după, Comunitatea flamandă a decis să reclame cazul la Uniunea Belgiană şi Parchetul din Bruxelles. Potrivit unui decret flamand, el riscă o pedeapsă cu închisoarea între şase luni şi cinci ani şi o amendă cuprinsă între 200 şi 2000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici