Borcea: La meciul Rapid - Pandurii a fost jaf la drumul mare

Acţionarul FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, luni seară, că la meciul FC Rapid - Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, a fost "jaf la drumul mare", deoarece au fost anulate două goluri, informează prosport.ro.

25 afișări
Imaginea articolului Borcea: La meciul Rapid - Pandurii a fost jaf la drumul mare

Borcea: La meciul Rapid - Pandurii a fost jaf la drumul mare (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Două goluri anulate şi un 11 metri. «M-a nenorocit Dinu Vamă», 6 jucători cu câte 180 de mii de euro, mi-a zis Copos. M-am întâlnit cu Coman de 5 ori, dacă dădeam banii pe care i-a cerut venea la Dinamo. Singurul rapidist este Bornescu, când i-am zis să vină la Dinamo mi-a zis ca este rapidist convins. (...) Să anuleze două goluri şi un 11 metri există aşa ceva în lume? (...) Pe Dinu Gheorghe îl roade invidia. Acelaşi tuşier a anulat 2 goluri. Nu se poate. Nu vorbesc de rea intenţie, ci de jaf la drumul mare. Gheorghe a lăsat două milioane gaură la Braşov. A fost vagabond, voiam să-i iau dezlegările şi să-i dau un şut în fund", a spus Borcea la Digi Sport.

Preşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, consideră că odată cu partida Rapid - Pandurii "s-a scris o nouă filă" în Cartea Recordurilor. "Am văzut cum s-a scris o nouă filă în Guiness Book, de când sunt în fotbal eu nu am văzut aşa ceva. Sunt un rapidist şi ţin mult la echipa asta. Rapidul are mari şanse la campionat. Rapidul este campioana detaşată. Ar trebui să-i dea de astăzi medaliile. Este penibil că au ajuns să conducă Rapidul asemenea specimene. Este pur şi simplu penibil. (...) Uitaţi-vă câtă incompetenţă. Orac a fost tras de tricou, uitaţi-vă unde e Drăgănescu. Nu am crezut să prind ziua că mi-e ruşine că sunt rapidist crescut în Giuleşti", a afirmat Iancu.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu. Oaspeţii au reclamat neacordarea unui penalti la un fault asupra lui Orac şi anularea a două goluri marcate regulamentar, în repriza secundă, de Stromajer şi Vranjkovici.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Mugurel Drăgănescu (central), Bogdan Velicu, Vasile Marinescu (asistenţi) şi Teodor Crăciunescu (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici