Borussia Dortmund a învins Liverpool, într-un meci amical din cantonamentul desfăşurat în SUA

Borussia Dortmund a învins Liverpool, formaţia lui Jurgen Klopp (52 de ani), cu scorul de 3-2, în meciul amical desfăşurat în Statele Unite ale Americii, pe arena Notre Dame.

99 afișări
Imaginea articolului Borussia Dortmund a învins Liverpool, într-un meci amical din cantonamentul desfăşurat în SUA

Borussia Dortmund a învins Liverpool, într-un meci amical din cantonamentul desfăşurat în SUA

Paco Alcacer a deschis scorul în minutul 3, însă, în minutul 35, Harry Wilson a reuşit să readucă egalitatea pe tabela de marcaj, prima repriză încheindu-se cu scorul de 1-1.

Borussia a reuşit din nou să marcheze în minutul 53 al celei de-a doua reprize, prin Thomas Delaney. Cinci minute mai târziu, Jacob Bruun Larsen a înscris, distanţând Borussia pe tabela de marcaj. Rhian Brewster a marcat, pentru Liverpool, în minutul 75 al partidei, însă întâlnirea dintre Borussia Dortmund şi Liverpool s-a încheiat cu scorul de 3-2.

Jurgen Klopp a declarat la conferinţa de presă de la finalul meciului că, în această înfrângere, a văzut mai multe părţi pozitive decât părţi negative. ”Am primit golurile din cauza lipsei de organizare. Când faci multe schimbări în echipă, este foarte dificil să ai organizarea perfectă. Va fi mult mai bine, spre sfârşitul cantonamentului şi, desigur, în sezon. Aşa este normal şi aşa va fi. În afară de asta, totul a fost în regulă. Au fost foarte multe lucruri bune, câteva care nu mi-au plăcut, însă este normal în cantonament. Voi decide la ce să mai lucrăm la antrenamente. Nu mi-au plăcut anumite lucru pe care le-am văzut în această partidă, dar ştiu din ce cauză s-au întâmplat. Nu sunt foarte încântat cu performanţa noastră, dar ştiu că avem multe de oferit şi că totul va fi în regulă”, a spus Jurgen Klopp, în urma înfrângerii suferite pe stadionul Notre Dame, din Statele Unite ale Americii.

Jurgen Klopp a menţionat calitatea slabă a terenului, care a cauzat o parte dintre problemele echipei sale: ”Suprafaţa a fost dificilă, pentru că nu este gazon de fotbal. Au pus iarbă normală pe teren. Toţi au dau tot ce aveau, însă este dificil când mingea nu se învârte, pentru că este o parte importantă a fotbalului.”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici