Boxerul Bogdan Dinu, făcut KO de un adversar cu 11 ani mai tânăr

  • Pugilistul buzoian a fost învins de britanicul Daniel Dubois.
  • Eşecul a venit în urma unui KO în repriza a doua.
  • Duelul a contat pentru titlul vacant WBA Interim World la categoria grea.
892 afișări
Imaginea articolului Boxerul Bogdan Dinu, făcut KO de un adversar cu 11 ani mai tânăr

Boxerul Bogdan Dinu,făcut KO de un adversar cu 11 ani mai tânăr

Boxerul român Bogdan Dinu a fost învins de britanicul Daniel Dubois, prin KO în repriza a doua (secunda 31), sâmbătă seara, la Telford (Marea Britanie), într-un meci pentru titlul vacant WBA Interim World la categoria grea. 

Dinu (34 ani) a suferit a treia sa înfrângere la profesionişti (toate prin KO), palmaresul său cuprinzând şi 20 de victorii (16 KO). Toate înfrângerile buzoianului au fost consemnate în ultimele cinci meciuri.

Dubois (23 ani) are acum 16 victorii (15 KO) şi o singură înfrângere în carieră (prin KO).

Daniel 'Dynamite' Dubois a spus, după victorie, la microfonul BT Sport: „A fost o călătorie foarte grea şi mă bucur că m-am întors victorios. Au fost câteva gânduri care-mi treceau prin cap, dar am ascultat ce mi s-a spus din colţ”.

După victoria de la Telford, Anglia, Dubois vrea revanşa în faţa ljui Joe 'Juggernaut' Joyce 12-0 (11 KO), care l-a răpus la Londra, în noiembrie anul trecut.

Promotorul Frank Warren îi pregăteşte pugilistului britanic două gale. Printre posibilii adversari se numără Carlos Takam 39-5-1 (28) şi Tony Yoka 10-0 (8).

Indiferent de cine se va confrunta în continuare, Dubois stă cu gândul la altă lupăt. El insistă că doreşte şansa de a se revanşa în faţa lui Joyce, în vârstă de 35 de ani. Nu s-a împăcat cu eşecul: ”Vreau să clarific ce a fost la acel meci, vreau să repet meciul”.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici