Boxerul de origine română Tony Badea, amendat pentru agresarea soţiei

Boxerul de origine română Tony Badea este acuzat, în Canada, de agresarea soţiei, dar şi de probleme cu drogurile, care de fapt ar conduce la violenţa în familie, instanţa obligându-l la tratament şi consiliere, relatează Edmonton Sun.

420 afișări
Imaginea articolului Boxerul de origine română Tony Badea, amendat pentru agresarea soţiei

Boxerul de origine română Tony Badea, amendat pentru agresarea soţiei (Imagine din arhivă; Toni Salabasev/Mediafax Foto)

Boxerul Tony "Bad Boy" Badea (35 de ani), din Edmonton - care a fost clasat, în ianuarie, pe locul 7 de către Federaţia canadiană -, a compărut în instanţă pentru plata unei "taxe de atac", în legătură cu un incident în familie, petrecut în 18 iunie.

Procurorul a spus instanţei că, având în vedere comportamentul lui Badea din acea zi, se teme pentru siguranţa soţiei boxerului, Jody Wadsworth, precizând că sportivul caută consiliere "pentru anumite probleme".

Curtea a ascultat problemele boxerului care gravitează în jurul violenţei familiale, având legătură cu dependenţa acestuia de cocaină.

După ce i-a recomandat să stea departe de probleme, judecătorul a decis ca Badea să urmeze un tratament pentru dependenţa de droguri şi să fie consiliat cu privire la violenţa în familie, aplicând, astfel, o amendă de 2.500 de dolari, dar nu în numerar, ci în "obligaţiuni de pace".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici