Brazilianul îndrăgostit de România. Eric şi-a deschis o cafenea la Mediaş: "Nu mai am de ce să mă întorc în Brazilia"

  • Eric de Oliveira este străinul cu cele mai multe goluri marcate în istoria Ligii 1, 65
  • El joacă în prezent la FC Voluntari după ce a mai evoluat în România la Gaz Metan, Pandurii sau Viitorul
  • Eric şi-a deschis o cafenea în Mediaş şi a adus-o pe sora lui din Brazilia să se ocupe de proiect
2084 afișări
Imaginea articolului Brazilianul îndrăgostit de România. Eric şi-a deschis o cafenea la Mediaş: "Nu mai am de ce să mă întorc în Brazilia"

sursa foto: MediafaxFoto

Ajuns prima dată în România în 2007, Eric şi-a găsit fericirea în ţara noastră! Este străinul cu cele mai multe goluri din istoria Ligii 1, însă nu acesta este motivul pentru care a rămas în România.
 
"Sigur că felul în care oamenii s-au purtat cu mine, modul în care am fost primit aici, adică foarte bine, acesta a fost unul dintre principalele motive care m-a făcut să rămân aici şi să iubesc pe toată lumea. Mi-am găsit şi familia aici şi nu mai aveam de ce să mă mai întorc în Brazilia. Cred că fanii care mă apreciază şi familia mea m-au făcut să stau aici" a spus Eric pentru Mediafax.ro. 
 
Eric nu are de gând să mai plece din ţara noastră. Şi-a construit o afacere la Mediaş.
 
"Mama şi bunica mea au fost bucătărese, îmi plăcea de mic să le văd în bucătărie. Mi-am dorit dintotdeauna un restaurant, dar e mai mult un bar decât o cafenea, specificul de mâncare este burger. Mi-am adus sora mea să lucreze cu mine împreună cu un bucătar brazilian. Laude merită soţia mea care ea a făcut tot. Când eram plecat în Qatar ea a alergat după toate, pur şi simplu a ieşit cum mi-am dorit graţie soţiei mele" a mai spus Eric.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici