Brigadă de arbitri din Rusia la meciul Steaua - Aalborg

Meciul dintre echipa Steaua Bucureşti şi formaţia daneză Aalborg, programat joi seară, pe Arena Naţională, în prima etapă a grupelor Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigadă din Rusia, cu Vladislav Bezborodov la centru, informează uefa.com.

119 afișări
Imaginea articolului Brigadă de arbitri din Rusia la meciul Steaua - Aalborg

Brigadă de arbitri din Rusia la meciul Steaua - Aalborg (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Bezborodov va fi ajutat la cele două linii de Nikolai Golubev şi Maksim Gavrilin. Asistenţi suplimentari vor fi Serghei Ivanov şi Mihail Vilkov, iar arbitru de rezervă Valeri Dancenko.

Steaua şi AaB Aalborg se vor întâlni în prima etapă a grupei J a Ligii Europa, joi seară, de la ora 22.05, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici