Primul concurs de alergare pe timp de noapte în Bucureşti, organizat de ProSport

ProSport şi Puma organizează, vineri, 3 august, primul concurs de alergare la miezul nopţii din Bucureşti. Începând cu ora 23:00, aproximativ 400 de alergători amatori sunt aşteptaţi să ia startul la prima competiţie din Bucureşti derulată vreodată pe timp de noapte, în parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R.).

1183 afișări
Imaginea articolului Primul concurs de alergare pe timp de noapte în Bucureşti, organizat de ProSport

Primul concurs de alergare pe timp de noapte în Bucureşti, organizat de ProSport

La evenimentul organizat de ProSport şi PUMA, cu sprijinul Primăriei Sectorului 3, se pot înscrie sportivi amatori atraşi de ineditul cursei, dar şi toţi cei care doresc să se bucure de mişcare în aer liber. Invitata specială a evenimentul din această seară este Otilia Bădescu multiplă campioană europeană si mondială la tenis de masă.

Concursul va găzdui 2 probe: SPEED (sprint individual de 100 m, cu măsurarea vitezei maxime) şi LONG RUN (alergare individuală 10 km - 3 ture de lac).

TITLURILE ZILEI

Pentru primii 300 de înscrişi organizatorii oferă tricouri şi phone-case-uri PUMA. Fiecare alergător va primi în pachetul de înscriere braţări fosforescente, numere de participare şi un bilet de participare la tombolă.

Cei care vor ajunge la linia de sosire vor primi medalii şi diplome de participare. În plus, primii 80 de concurenţi care termină cursa vor primi şi braţări PUMA.

Detaliile pentru înscriere se găsesc pe site-ul www.midnightrun.prosport.ro. Numărul de participanţi este nelimitat, iar înscrierile se fac prin completarea formularului de pe site şi achitarea taxei de participare.

Program:

23:00 – probă SPEED
00:00 – probă LONG RUN
01:15 – festivitatea de premiere

Premiile oferite:

PREMII SPEED (2 categorii – fete şi băieţi):

Primii 5 băieţi şi primele 5 fete vor primi câte un pachet format din: frisbee Puma, căşti audio Puma, boxe audio Puma, abonament 3 luni ProSport.

PREMII LONG RUN (2 categorii – fete şi băieţi):

Primii 5 băieţi şi primele 5 fete care termină cursa vor primi câte un pachet format din: frisbee Puma, căşti audio Puma, boxe audio Puma, punga Puma, abonament 3 luni ProSport.
PRIMII 80 de finisheri la cursa de 10 km primesc câte o brăţara Puma.

PREMII TOMBOLA LONG RUN:
-   30 x frisbee-uri Puma
-   50 x căşti audio Puma
-   10 x boxe audio Puma
-   10 x abonamente ProSport pe 1 lună

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici