Bucureştiul găzduieşte competiţiile Liga Campionilor şi Liga Europa de judo

Uniunea Europeană de Judo şi Federaţia Română de Judo au ajuns la un acord pentru ca Bucureştiul să găzduiască Liga Campionilor şi Liga Europa la feminin şi masculin, în perioada 7-9 decembrie 2018. Potrivit informaţiilor, competiţiile se vor desfăşura în Sala Polivalentă.

125 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul găzduieşte competiţiile Liga Campionilor şi Liga Europa de judo

Bucureştiul găzduieşte competiţiile Liga Campionilor şi Liga Europa de judo

Cele două competiţii intercluburi se vor desfăşura în premieră în aceeaşi ţară. Înfiinţate în 2014, turneele aveau loc în state diferite, fiind împărţite de federaţiile statelor europene. Uniunea Europeană de Judo a stabilit şi programul de desfăşurare. Astfel, pe 7 decembrie vor avea loc luptele din Liga Campionilor la feminin şi la masculin, pe 8 decembrie se desfăşoară partidele masculine din Liga Europa, iar ultima zi este destinată duelurilor feminine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici