Budescu e primul MARE nume de pe lista lui Dinamo, după ce clubul a fost cumpărat de spanioli

  • Dinamo a fost cumpărată de un grup de investitori spanioli care plănuiesc să readucă echipa în lupta pentru titlu
  • Constantin Budescu de la Astra este primul jucător aflat pe lista noilor conducători, cei care au decis ca Mulţescu să rămână antrenor
  • Astra nu are de gând să renunţe la Budescu fără o sumă importantă de bani
1615 afișări
Imaginea articolului Budescu e primul MARE nume de pe lista lui Dinamo, după ce clubul a fost cumpărat de spanioli

Budescu e primul MARE nume de pe lista lui Dinamo, după ce echipa a fost cumpărată de investitorii spanioli

Constantin Budescu este prima ţintă a spaniolilor la Dinamo. El poate să devină unul dintre puţinii jucători care au evoluat în carieră şi la FCSB, şi la Dinamo. Pentru Budescu, Dinamo va trebui să scoată din buzunar o sumă importantă de bani. Astra nu vrea să-l cedeze decât dacă îi este achitată clauza de reziliere.

Până să vină Budescu, Dinamo a anunţat cine va antrena echipa în sezonul viitor. Tandemul Mulţescu - Ţălnar este cel care va încerca să o readucă pe Dinamo în lupta la titlu.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici