Budescu: Ne lipseşte un pic de noroc, pentru că am avut ocazii

Mijlocaşul Constantin Budescu a declarat, luni seară, după meciul cu Grecia, că "tricolorilor" le lipseşte un pic de noroc, deoarece au avut ocazii în ultimele trei partide disputate în grupa F a preliminariilor Euro-2016, dar nu au reuşit să înscrie, toate terminându-se 0-0.

272 afișări
Imaginea articolului Budescu: Ne lipseşte un pic de noroc, pentru că am avut ocazii

Budescu: Ne lipseşte un pic de noroc, pentru că am avut ocazii

"Am făcut trei remize în ultimele trei meciuri şi cred că ne lipseşte şi un pic de noroc pentru că ocazii au fost şi azi, dar nu am marcat. Eu nu am simţit niciun fel de presiune, am încercat să îmi fac treaba cât mai bine", a spus Budescu.

Constantin Budescu a precizat că România ar fi trebuit să se impună în faţa Greciei. "A fost un meci care trebuia să se termine cu victoria noastră. Se poate spune că este un rezultat negativ acesta, chiar şi ţinând cont de joc. E bine totuşi că nu am pierdut, pentru că am înţeles că şi în celălalt meci a fost egal (n.r. - Irlanda de Nord - Ungaria, scor 1-1). Se poate spune că am avut noroc, pentru că ne ajută rezultatul din Irlanda", a menţionat el.

Fotbalistul este de părere că echipa României mai are şanse să termine grupa F pe primul loc: "Mai avem şanse la primul loc în grupă pentru că suntem la distanţă de doar un punct. Sperăm să câştigăm următorul meci, cu Finlanda".

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei Greciei, în etapa a opta a grupei F de calificare la Campionatul European din 2016. Tot în grupa F, Irlanda de Nord a remizat cu Ungaria, scor 1-1, iar Finlanda a învins Insulele Feroe, scor 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici