Buga: Am încheiat colaborarea cu Rapid

Atacantul echipei Rapid, Mugurel Buga, a declarat, duminică, agenţiei MEDIAFAX, că a încheiat colaborarea cu gruparea giuleşteană, care avea dreptul doar până la 1 decembrie de a activa clauza de prelungire a contractului scandent la 31 decembrie.

35 afișări
Imaginea articolului Buga: Am încheiat colaborarea cu Rapid

Buga: Am încheiat colaborarea cu Rapid (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

El a menţionat că în momentul de faţă nu a semnat cu niciun alt club, precizând că a refuzat o ofertă din partea grupării din prima ligă greacă, AO Xanthi.

"Eu am discutat cu cei de la Rapid şi am încheiat colaborarea, chiar dacă actualul meu contract expiră la 31 decembrie. Ei aveau dreptul să activeze clauza prin care se prelungea automat contractul doar până la 1 decembrie, aşa că acum pot spune că sunt liber să semnez cu cine vreau. Au fost ceva oferte, una de la Xanthi, dar nu mi-au convenit ce mi-au oferit şi am refuzat. Aşa că a picat de tot această variantă. Oricum, nu era nici perioada şi nici salariul despre care s-a vorbit în presă în ultima vreme", a spus atacantul.

Buga susţine că aşteaptă câteva oferte în cursul săptămânii viitoare. "Sunt liber acum şi aştept câteva oferte în cursul săptămânii viitoare. Să vedem, poate se concretizează ceva", a precizat Buga.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a confirmat, duminică, faptul că gruparea giuleşteană a renunţat la serviciile lui Mugurel Buga.

"A fost o chestie de comun acord şi noi nu i-am mai activat clauza de prelungire a contractului. El a înţeles şi acum îşi caută o altă echipă. Ne-am bucura să îşi găsească cât mai repede o altă echipă. Noi îi mulţumim pentru tot ceea ce a făcut la Rapid", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ion Taban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici