Burleanu: La Astra sunt probleme, inclusiv finaciare, ar fi fost o minune să se califice

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că la gruparea Astra Giurgiu sunt probleme, inclusiv financiare, precizând că ar fi fost o minune dacă s-ar fi calificat în grupele Ligii Europa.

70 afișări
Imaginea articolului Burleanu: La Astra sunt probleme, inclusiv finaciare, ar fi fost o minune să se califice

Burleanu: La Astra sunt probleme, inclusiv finaciare, ar fi fost o minune să se califice (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Eu zic că este mai mult decât îngrijorător că nu avem nicio formaţie în competiţiile europene. Este o situaţie dificilă, dar în acelaşi timp toate aceste probleme care apar trebuie asumate şi să te apuci de muncă. Iar munca trebuie să meargă în trei direcţii, una se referă la zona de management a cluburilor, a doua la zona de copii şi juniori iar al treilea lucru infrastructura fotbalistică. Cam acesta este momentul care ar trebui să ne dea de gândit şi să ne apucăm de muncă. Am fost surprins pe de o parte, pentru că Astra pornea cu prima şansă. Dar rezultatul de aseară scoate la suprafaţă mai multe probleme, inclusiv financiare, care sunt la Astra. Prin urmare ar fi fost o minune o calificare, adică o dorinţă foarte mare a jucătorilor să treacă peste toate acele probleme. De aceea cred că putem să vorbim de o criză", a afirmat Burleanu.

Formaţia Astra Giurgiu a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), de echipa olandeză AZ Alkmaar, în returul play-off-ului competiţiei. În tur, Astra s-a impus cu scorul de 3-2.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici