Burleanu: Obiectivul echipei naţionale la Euro-2016 este calificarea în optimile de finală

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, că obiectivul echipei naţionale la Campionatul European de anul viitor este calificarea în optimile de finală ale competiţiei găzduite de Franţa.

174 afișări
Imaginea articolului Burleanu: Obiectivul echipei naţionale la Euro-2016 este calificarea în optimile de finală

Burleanu: Obiectivul echipei naţionale la Euro-2016 este calificarea în optimile de finală

Întrebat ce părere are despre dorinţa căpitanului Răzvan Raţ de a depăşi faza grupelor la Euro-2016, Burleanu a răspuns că acesta este de altfel şi obiectivul primei reprezentative. "Eu nu am obiective persoanale, ci doar în interesul fotbalului românesc şi nu pot decât să întăresc ceea ce a spus Răzvan Raţ, obiectivul este ieşirea din grupe. Domnul Iordănescu şi tot staful rămân la echipă, aceasta este dorinţa federaţiei", a adăugat şeful FRF.

Prima reprezentativă a României îşi va afla adversarele de la Campionatul European din 2016, primul său turneu final după o pauză de opt ani, la 12 decembrie, la Paris, unde va avea loc tragerea la sorţi a grupelor competiţiei găzduite de Franţa.

Răzvan Burleanu a fost prezent, marţi, la turneul militar "Împreună pentru România", organizat la Centrul Naţional Buftea. La competiţia înscrisă în seria manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Armatei Române, au participat echipele de fotbal reprezentative ale Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi o selecţionată a militarilor americani de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici