Bute: Ultimul kilogram a fost destul de greu de dat jos

Pugilistul Lucian Bute, care a trecut cântarul oficial pentru meciul cu Jean Paul Mendy, în care îşi va apăra titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF , a declarat că ultimul kilogram pentru încadrarea în limitele categoriei de 76,2 kilograme a fost cel mai greu de dat jos.

270 afișări
Imaginea articolului Bute: Ultimul kilogram a fost destul de greu de dat jos

Bute: Ultimul kilogram a fost destul de greu de dat jos (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"E firesc să am emoţii la cântar, ultimul kilogram a fost destul de greu de dat jos. Mă bucur că am făcut categoria, primul adversar a trecut. Am făcut categoria uşor, doar azi mi-a fost mai greu. Acum m-am hidratat deja şi voi continua toată ziua să mă rehidratez", a declarat Bute.

Bute şi Mendy şi-au ales mănuşile pentru meciul de sâmbătă: "Este o chestie de cum te simţi, nu e mare diferenţă între ele", a adăugat românul.

Campionul mondial IBF a mai spus că deja vizualizează prima repriză a meciului cu Mendy: "M-am gândit mult la el, la stilul lui, la strategia mea. Deja vizualizez cum o să fie prima repriză şi cum va continua meciul.Nu mi-am proppus să-l fac KO, obiectivul meu e să câştig meciul".

El le-a mulţumit celor prezenţi şi le-a transmis românilor că îi aşteaptă la meci.

La cântarul oficial au participat peste 200 de persoane, iar fanii l-au aclamat pe Bute şi i-au scandat numele.

Pe de altă parte, organizatori vor pune la dispoziţie 15 mingi semnate de Bute şi Mendy pentru a fi vândute în scopuri caritabile.

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială, în faţa francezului Jean Paul Mendy, sâmbătă, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici