Bute: Voi încerca să-l surprind pe Badou Jack. Mă pot adapta foarte uşor stilului său

Lucian Bute (36 de ani), fostul campion mondial IBF la categoria supermijlocie, s-a arătat foarte încrezător în şansa de a cuceri o nouă centură la aceeaşi categorie în lupta cu Badou Jack, actualul deţinător al centurii WBC, şi a declarat că îşi poate surprinde adversarul, fiind mai experimentat.

693 afișări
Imaginea articolului Bute: Voi încerca să-l surprind pe Badou Jack. Mă pot adapta foarte uşor stilului său

Bute: Voi încerca să-l surprind pe Badou Jack. Mă pot adapta foarte uşor stilului său

Pugilistul gălăţean a mai boxat, la sfârşitul anului trecut, în luna noiembrie, cu englezul James DeGale, la Quebec, încercând să-şi recupereze centura IBF la categoria supermijlocie, dar a fost învins de britanic prin decizie.

"Pot veni cu ceva nou în ring faţă de ceilalţi doi adversari ai săi. Voi încerca să-l surprind aşa cum am făcut şi în meciul cu DeGale, care a crezut că mă poate învinge uşor. Sunt foarte încrezător că pot câştiga din nou un titlu mondial, mă pot adapta stilului lui (n. red - a lui Badou Jack) foarte uşor. Fanii vor vedea o luptă grozavă, sunt mai experimentat decât el, dar Jack este, la rândul său, foarte încrezător. Avem toate ingredientele pentru a-i face pe fani să stea în picioare toată lupta", a spus Bute, citat de site-ul FightHype.

Lucian Bute a mai precizat faptul că se simte împlinit cu performanţele pe care le-a realizat în carieră, iar centura WBC, în cazul în care o va cuceri, va fi doar un bonus pentru finalul carierei de profesionist. Pugilistul a urmat acelaşi program de antrenament ca şi pentru ultimele două lupte, aflându-se deja în cantonament când a primit oferta de a boxa cu Badou Jack.

"Mă simt deja împlinit cu performanţele reuşite în carieră. Am fost campion mondial, mi-am apărat centura de nouă ori. Titlul WBC ar veni ca un bonus pentru punctul în care se află cariera mea în acest moment. Le mulţumesc lui Badou Jack pentru că a acceptat să lupte, dar şi staff-ului meu pentru că a reuşti să obţină această luptă.

Deja eram în cantonament când staff-ul mi-a oferit această şansă. Am acceptat fără să stau pe gânduri. Fiind la pregătiri încă din luna februarie, eram deja într-o formă fizică destul de bună. Sunt încrezător că îmi pot menţine forma bună până pe 30 aprilie. Ultimele două cantonamente au fost lipsite de accidentări, aşa că am urmat acelaşi program de antrenament, cu mici modificări în funcţie de adversar", a spus Bute, conform sursei citate.

Lucian Bute a acumulat 35 de lupte la profesionişti, dintre care 32 de victorii (25 prin knock-out), şi trei înfrângeri. De partea cealaltă, Badou Jack are 22 de lupte, dintre care 20 de victorii, o înfrângere şi un meci terminat la egalitate.

Lupta din Badou Jack şi Lucian Bute va avea loc duminică, 1 mai, de la ora 6:30, în capitala americană, Washington DC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici