Calificările Marelui Premiu al Japoniei, amânate până duminică

Calificările Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, programate sâmbătă, de la ora 08.00 (ora locală 14.00) au fost amânate până duminică, din cauza ploii, au decis comisarii cursei de la Suzuka.

60 afișări
Imaginea articolului Calificările Marelui Premiu al Japoniei, amânate până duminică

Startul calificărilor Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, amânat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit autosport.com, comisarii vor inspecta pista duminică, la ora 03.30 (ora locală 09.30), şi dacă starea acesteia va permite desfăşurarea şedinţei, calificările vor începe la 04.00.

Sâmbătă, după ce startul a fost amânat de câteva ori cu câte o jumătate de oră din cauza ploii torenţiale care a căzut la Suzuka, s-a stabilit că şedinţa de califcări nu se poate desfăşura în condiţii de siguranţă. De altfel, majoritatea piloţilor a preferat să nu participe la antrenamentele de sâmbătă dimineaţă, numai Jaime Alguersuari (Toro Rosso) şi Timo Glock (Virgin) efectuând câte un tur cronometrat.

TITLURILE ZILEI

Şi în 2004 calificările MP Japoniei au fost amânate pentru duminică, din cauza unui taifun care a lovit regiunea cu ploi şi rafale de vînt de peste 150 de km/h.

Cursa japoneză este programată duminică, de la 09.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici