Călin Găvruş este noul preşedinte al Federaţiei Române de Polo

Adunarea Generală care s-a desfăşurat la Ministerul Tineretului şi Sportului l-a ales, luni, pe Călin Găvruş, în vârstă de 49 de ani, drept noul preşedinte al Federaţiei Române de Polo, în locul lui Liviu Răducanu, care a refuzat să mai candideze pentru un nou mandat.

333 afișări
Imaginea articolului Călin Găvruş este noul preşedinte al Federaţiei Române de Polo

Călin Găvruş este noul preşedinte al Federaţiei Române de Polo (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafax Foto)

Poloul românesc are un nou preşedinte. Adunarea generală l-a ales astăzi pe Călin Găvruş (49 de ani) să conducă destinele sportului cu mingea pe apă, în următorii patru ani. Găvruş, fost campion naţional Dinamo, l-a învins cu 20-16 pe Bogdan Giambaşu.

Găvruş a mai candidat şi la alegerile din urmă cu patru ani, când a fost învins de Liviu Răducanu, cel de la care preia acum ştafeta.

După retragerea din activitate de sportiv (în 1998), Călin Găvruş a lucrat câţiva ani ca poliţist, iar ulterior a fost jurist în cadrul unei multinaţionale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici