Calul Galileo depăşeşte în galop fotbalişti precum Mbappe sau Neymar: E estimat la uriaşa sumă de 180 milioane de euro

  • Calul Galileo este estimat la uriaşa sumă de 180 milioane de euro
  • Niciun fotbalist nu are, în acest moment, o cotă de piaţă mai mare
  • Galileo ar putea fi întrecut de unul dintre fii săi, Churchill
243 afișări
Imaginea articolului Calul Galileo depăşeşte în galop fotbalişti precum Mbappe sau Neymar: E estimat la uriaşa sumă de 180 milioane de euro

Patru picioare sunt mai bune decât două. Calul Galileo este mai valoros, în acest moment, decât oricare fotbalist al planetei. Şi asta, poate, şi pentru că patru picioare aleargă mai repede decât două.

Galileo este mai valoros decât Mbappe, Neymar, Messi şi Cristiano Ronaldo.

Calul Galileo vs. fotbalişti faimoşi: 

  • Galileo – 197 milioane de euro
  • Mbappe – 180 milioane de euro
  • Neymar – 128 milioane de euro
  • Messi – 100 milioane de euro
  • Cr. Ronaldo – 60 milioane de euro

Cu opt curse alergate, dintre care şase câştigate, Galileo a avut o carieră scurtă. Ce a urmat este la fel de important ca şi trofeele luate. Armăsarul irlandez a fost trecut la altă muncă, aceea de cal de prăsilă. Pentru doar 650 de mii de euro, serviciile sale pot fi rezervate. Din 2008, cu excepţia 2009, şi până astăzi, a fost declarat armăsarul anului.

Mânjii săi au câştigat nenumărate curse de-a lungul timpului. Unul dintre ei, Churchill, ar putea să îi ia coroană de armăsar al anului, dar e încă departe. Serviciile sale sunt cotate la doar 30 de mii de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici