Campioana mondială la patinaj artistic are doar 16 ani - VIDEO

În vârstă de doar 16 ani, Evghenia Medvedeva din Rusia este noua campioană mondială la patinaj artistic, după ce s-a impus în finala Campionatelor Mondiale disputate în oraşul american Boston, cu un total de 223,86 puncte.

987 afișări
Imaginea articolului Campioana mondială la patinaj artistic are doar 16 ani - VIDEO

Campioana mondială la patinaj artistic are doar 16 ani

A treia după programul scurt, Evghenia Medvedeva a realizat cel mai bun program liber în reuniunea de seara, cucerind medalia de aur, din postura de favorită, după ce în ianuarie cucerise titlul european.

Medalia de argint a revenit americancei Ashley Wagner cu 215,39 puncte, iar cea de bronz unei alte patinatoare din Rusia, Anna Pogorilaia cu 213,69 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici