Campioana Olandei la fotbal şi-a demis antrenorul. Ajax nu a mai câştigat un meci din octombrie

  • Remiza cu Volendam l-a costat pe Alfred Schreuder poziţia de antrenor
  • Ajax îl concediază pe Schreuder în timp ce cursa fără victorii continuă
  • Echipa ocupă locul 5 în campionatul Olandei
365 afișări
Imaginea articolului Campioana Olandei la fotbal şi-a demis antrenorul. Ajax nu a mai câştigat un meci din octombrie

Sursa foto: Profimedia

Văzut ca înlocuitorul lui Erik ten Hag, Alfred Schreuder nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Ajax Amsterdam ocupă locul cinci în Eredivisie, la şapte puncte în spatele liderului Feyenoord, după 18 meciuri disputate.

„Este o decizie dureroasă, dar este necesară. Indiferent de începutul bun de sezon, am pierdut o mulţime de puncte inutile. Fotbalul în sine a fost şi el precar. Din cauza Cupei Mondiale, am avut o pauză lungă în timpul iernii. I-am oferit lui Alfred timpul şi încrederea noastră pentru a schimba felul în care decurg lucrurile. Ne-a devenit clar că nu poate schimba nimic", a declarat directorul sportiv al clubului, Edwin van der Sar.

Bilanţul sub bagheta lui Schreuder nu este spectaculos pentru campioana Olandei, care nu a mai câştigat un meci în campionat din octombrie, atunci când a învins RKC Waalwijk iar în ultimele şase meciuri a remizat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici