Campioana României continuă să impresioneze. CFR Cluj vrea să rămână neînvinsă

  • CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş se joacă de la ora 21:00
  • Cu o victorie, CFR Cluj va urca pe locul 2
  • CFR Cluj este pe locul 3, Gaz Metan Mediaş este pe locul 14
156 afișări
Imaginea articolului Campioana României continuă să impresioneze. CFR Cluj vrea să rămână neînvinsă

Campioana României continuă să impresioneze. CFR Cluj vrea să rămână neînvinsă

CFR Cluj vrea să rămână neînvinsă în Liga 1 şi după meciul cu Gaz Metan Mediaş. Clujenii vor trece peste FCSB şi se vor apropia la 3 puncte de liderul Craiova dacă vor câştiga.

Echipa lui Dan Petrescu a pierdut ultima dată cu Dinamo Zagreb, pe 26 august. De cealaltă parte, medieşenii nu au mai câştigat de pe 12 septembrie, de la meciul cu Poli Iaşi.

CFR Cluj vine după egalul cu Young Boys din Europa League. Gaz Metan a pierdut ultimul său meci, 1-2 cu Botoşani în Liga 1.

Campioana României are cea mai bună apărare din Liga 1 – doar 3 goluri primite. Gaz Metan a marcat în acest sezon 10 goluri, cu unul mai mult decât CFR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici