Campioana României va fi decisă joi, în ultima etapă a Ligii I

Noua campioană a României va fi cunoscută în ultima etapă a Ligii I, între Steaua, ocupanta locului 1, şi ASA Târgu Mureş, locul doi, fiind o diferenţă de două puncte.

535 afișări
Imaginea articolului Campioana României va fi decisă joi, în ultima etapă a Ligii I

Campioana României va fi decisă joi, în ultima etapă a Ligii I (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Duminică, în penultima etapă, Steaua a trecut de FC Botoşani, scor 2-0, în timp ce ASA Târgu Mureş a fost învinsă, în deplasare, scor 3-1, de Astra Giurgiu.

În urma acestor rezultate, Steaua a acumulat 70 de puncte şi a depăşit ASA, care are 68 de puncte.

În ultima etapă a Ligii I, Steaua va juca în deplasare cu echipa CSMS Iaşi, iar ASA va întâlni, pe teren propriu, formaţia Oţelul Galaţi.

Ambele meciuri sunt programate joi, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici