Campioana US Open, Emma Răducanu, a făcut pereche la dublu cu Kate Middleton, Ducesa de Cambridge

  • Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, şi campioana britanică Emma Răducanu s-au întâlnit vineri dimineaţă.
  • Middleton şi Răducanu, câştigătoarea de la U.S. Open 2021, au stat de vorbă la Centrul Naţional de Tenis din sud-vestul Londrei, înainte de a face pereche pentru un meci de dublu.
730 afișări
Imaginea articolului Campioana US Open, Emma Răducanu, a făcut pereche la dublu cu Kate Middleton, Ducesa de Cambridge

Răducanu, care a devenit celebră la Wimbledon şi apoi a surprins lumea tenisului, devenind prima sportivă care a câştigat US Open-ul, venind din calificări, la începutul acestei luni, a făcut parte vineri, dintr-un grup de tinere vedete ale tenisului britanic, printre care Joe Salisbury, Alfie Hewitt şi Gordon Reid, care au fost sărbătorite de Kate.

După o discuţie, grupul a intrat pe teren, ducesa demonstrându-şi abilităţile în jocul de tenis.

Răducanu, în vârstă de 18 ani, s-a arătat impresionată de partenera sa regală, spunând reporterilor că "forehandul ei este incredibil".

În cadrul evenimentului, Kate, care este patroana Asociaţiei Lawn Tennis, s-a întâlnit şi cu alţi adolescenţi din toată Marea Britanie. Tinerii sportivi joacă tenis la nivel de bază, în cadrul programului LTA Youth, care are ca scop încurajarea participării la acest sport şi inspirarea următoarei generaţii de jucători.

Scopul programului este de a ajuta mai mulţi copii să se bucure de beneficiile jocului, indiferent de vârstă, sex, abilităţi, handicap sau origine.

"Alteţa Sa Regală este pasionată de susţinerea tenisului, ca sport de masă, şi de încurajarea tinerilor din toate mediile să se implice în acest sport", a declarat biroul de presă al Prinţesei Kate.

Când Răducanu a învins-o pe Leylah Fernandez, câştigând finala de simplu de la New York, Kate a scris pe Twitter că drumul ei spre succes a fost o "plăcere de urmărit". Răducanu a primit, de asemenea, o scrisoare personală de felicitare, din partea reginei Elisabeta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici