Campion mondial la jiu jitsu brazilian, împuşcat mortal de poliţie într-un club de noapte din Sao Paulo

  • Marele campion brazilian Leandro Lo a fost împuşcat mortal într-un club din Sao Paulo
  • Tragedia s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan dintre sportiv şi un poliţist aflat în timpul liber
  • Deşi a fost transportat de urgenţă la spital, Lo nu a supravieţuit
7105 afișări
Imaginea articolului Campion mondial la jiu jitsu brazilian, împuşcat mortal de poliţie într-un club de noapte din Sao Paulo

Sursa foto: Profimedia

Multiplul campion mondial la jiu jitsu brazilian, Leandro Lo, a fost împuşcat în cap într-un club de noapte din Sao Paulo. Sportivul în vârstă de 33 de ani nu a supravieţuit, deşi a fost transportat de urgenţă la spital.

Pe fondul unui conflict spontan, Lo fost împuşcat în frunte de un poliţist aflat în afara serviciului. Martorii povestesc cum sportivul l-ar fi imobilizat pe poliţist şi l-ar fi poftit afara din club pentru comportament indecent.

Lo deţine recordul absolut în disciplina pe care a practicat-o: a câştigat Campionatele Mondiale de opt ori la trei clase de greutate diferite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici