Campionatul Balcanic Masters va avea loc între 19 şi 22 septembrie, pe Stadionul Iolanda Balaş Soter

Campionatul Balcanic Masters se va desfăşura între 19 şi 22 septembrie pe Stadionul Iolanda Balaş Soter din Bucureşti.

139 afișări
Imaginea articolului Campionatul Balcanic Masters va avea loc între 19 şi 22 septembrie, pe Stadionul Iolanda Balaş Soter

Campionatul Balcanic Masters va avea loc între 19 şi 22 septembrie, pe Stadionul Iolanda Balaş Soter

Concursul din vecinătatea sediului FRA devine cel mai tare Grand Prix de pistă din ultimii 30 de ani ca număr de concurenţi (aproximativ 1000 înscrişi la toate categoriile de vârstă). La startul concursului al cărui director va fi Ioan Vieru vin zece campioni mondiali de Masters, printre care Bogdan Tudor, Mihaela Loghin, Adrian Neagu, Florentina Marin sau Silviu Nisu.

Bogdan Tudor e unul dintre cei mai importanţi atleţi români din istorie. A participat la JO, CM şi CE, deţine recordul naţional (8,37 m - 1995) la săritura în lungime şi a terminat pe locul 5 celebra finală a Campionatului Mondial de la Tokyo din 1991, când Mike Powell i-a suflat aurul cu un nou record mondial legendarului Carl Lewis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici