Campionatul francez de fotbal ar putea avea o nouă superputere. Prinţul care a confirmat că negociează preluarea echipei cu cele mai multe titluri

  • Saint-Étienne, un club cu tradiţie din Franţa, se află la debutul noului sezon pe penultimul loc în Liga 1, în zona retrogradării cu doar 3 puncte în şapte etape.
  • Saint-Étienne se confruntă în momentul de faţă cu probleme financiare şi caută un investitor potent.
  • Salvarea ar putea veni tocmai din Asia de Sud Est. Prinţul cambodgian Norodom Ravichak a confirmat că este în negocieri avansate pentru de a prelua clubul Saint-Étienne.
5652 afișări
Imaginea articolului Campionatul francez de fotbal ar putea avea o nouă superputere. Prinţul care a confirmat că negociează preluarea echipei cu cele mai multe titluri

Campionatul francez de fotbal ar putea avea o nouă superputere. Prinţul care a confirmat că negociează preluarea echipei cu cele mai multe titluri

Norodom Ravichak, nepotul regelui cambodgian, este un cunoscut francofil şi intenţionează să facă din „Sainté” un simbol al cooperării dintre ţara sa natală şi fosta sa putere colonială.

„Sunt oficial un candidat pentru a prelua AS Saint-Étienne”, a declarat prinţul în vârstă de 47 de ani, promiţând că „va avea grijă de Saint-Étienne” şi anunţând investiţii „pe termen lung” în club.

Confrom presei din Franţa, prinţul ar fi făcut o ofertă de 100 de milioane de euro pentru club.

Istoric Saint-Étienne

Cu sediul în oraşul industrial omonim din estul-central al Franţei, Saint-Étienne este cunoscut pentru numărul impresionant de trofee şi fani pasionaţi. Cu 10 titluri clubul este încă singurul club din Franţa care a depăşit acestă barieră (PSG şi Marsilia sunt la egalitate la 9 titluri). Pe plan internaţional clubul a jucat o finală europeană, pierdută în 1976 împotriva lui Bayern München.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici