Campionatul Greciei se va relua, dar meciurile se vor disputa fără spectatori

Campionatul Greciei, suspendat de Guvern la 25 februarie, din cauza violenţelor de pe stadioane, se va relua în această săptămână, însă meciurile vor avea loc cu porţie închise, deoarece cluburile şi autorităţile nu au pus în aplicare un sistem de măsuri de securitate, informează L'Equipe.

241 afișări
Imaginea articolului Campionatul Greciei se va relua, dar meciurile se vor disputa fără spectatori

Campionatul Greciei se va relua, dar meciurile se vor disputa fără spectatori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această întrerupere a competiţiei a fost a treia, după ce în septembrie campionatul a fost oprit în urma decesului unui suporter, iar în noiembrie a fost suspendat ca urmare a agresării unui arbitru.

Acum întreruparea a fost cauzată de incidentele de la derbiul dintre Panathinaikos Atena şi Olympiakos Pireu.

Duminică, este programat un alt meci care în mod normal ar fi avut un grad ridicat de risc, Panathinaikos Atena - PAOK Salonic, în etapa a XXVII-a, însă întâlnirea de pe Stadionul Apostolos Nikolaidis va fi fără spectatori în tribune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici